Makelaardij in Spanje

Het relaxte leven en de dagelijkse zonnestralen maken jou een liefhebber van Spanje. Echter is dit zakelijk gezien even schakelen! Er komt namelijk veel kijken bij de koop of huur van een Spaanse woning. De mañana mañana cultuur en de taalbarrière kunnen dan een struikelblok vormen.

Property Consultancy Group is er om jouw zorgen uit handen te nemen! Onze volledige expertise op verschillende vakgebieden is wat ons uniek maakt in de makelaardij in Spanje. Er zijn geen onduidelijke afspraken tussen meerdere externe partijen, omdat wij alle expertise onder één dak hebben die nodig is bij de begeleiding in de koop of huur van een woning in Spanje. Hierdoor is het gehele proces vanaf het begin af aan transparant en zijn er geen onaangename verrassingen. Wij zijn één team met alle expertise!

Woning-aankopen-Spanje-Nederlandstalige-begeleiding
0
Experts
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring in Spanje

Woning kopen of huren in Spanje

Je kan ons inschakelen voor het kopen of het huren van een woning in Spanje. Je schakelt een team in met persoonlijke adviseurs. Standaard ontvang jij aankoopbegeleiding en juridische begeleiding. Is aanvullend advies nodig? Dan kan je het team uitbreiden. Hieronder krijg je inzicht hoe de koop of huur van een woning werkt.

1. Kennismaken

We luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Wat zijn de voorkeuren? Een villa op Ibiza of een appartement in een stad als Valencia? Elke type woning heeft zijn eigen kenmerken, de klant wordt hier daarom al voorzien van advies op maat. Tevens worden in deze fase de financiële mogelijkheden van de klant bekeken.

2. Huizenjacht

Samen gaan we op zoek naar jouw Spaanse droomwoning! Je mag hierbij een actieve houding verwachten vanuit onze adviseurs. Zit jouw woning naar wens niet tussen ons aanbod? Geen probleem, dan kijken we verder bij makelaar collega’s. Alles om een woning te vinden die aansluit op jouw wensen!

3. Bezichtiging inplannen

Een woning naar wens is gevonden! Wij hechten in het proces veel waarde aan persoonlijke aandacht. Daarom ontvang je ook bij het boeken van een bezichtigingsreis hulp en advies.

4. Droomhuis gevonden

In Spanje is het van groot belang om een woning zonder gebreken aan te kopen of te huren. Daarom wordt in deze fase de woning al gecontroleerd door onze juridische afdeling. Kloppen de registraties en (woon)vergunningen? Is de achtergrond van de verhuurder/verkoper correct?

5. Prijsovereenstemming

Een woning zonder zorgen start bij het maken van goede afspraken. Onderhandelingen voor de aankoopprijs of het maandelijkse huurbedrag nemen wij voor onze rekening. Hierbij staan we aan de kant van de klant, onze commissie is immers al bij aanvang gecommuniceerd. Geen verborgen afspraken, maar transparante overeenkomsten!

6. Deal!

Na een prijsovereenstemming worden bepaalde zaken afgerond. Denk bij een aankoop aan de financiering bij de Spaanse bank. Of bij het huren van een woning aan het opstellen van een goed huurcontract. Hierna kunnen we samen proosten!
Tarieven-Makelaardij-Advocaat-Spanje-Property-Consultancy-Spain

Advies op maat in Spanje!

  • Je hebt één aanspreekpunt voor het gehele koop- of huurtraject.
  • Je maakt gebruik van ons netwerk, om een geschikte woning te vinden
  • Je ontvangt juridisch advies en contracten worden voor jou opgesteld en gecontroleerd.
  • Je kan gewoon in het Nederlands communiceren over het Spaanse proces.
  • Je ziet dat het team volledig aan de kant van de klant aan het werk is.

Specialist aan het woord...

“Het is nog steeds enorm fijn om in dit professionele team te mogen werken. We kunnen de klant voorzien van advies op meerdere vlakken, denk aan hypotheekadvies, maar ook juridische ondersteuning. Door het vertrouwen wat in de afgelopen jaren is ontstaan, kunnen we rekenen op elkaar. Dit is heel prettig werken voor partner onderling, maar ook voor de klant! ”

EFS Advocaten

9 (5)

Ben je al eigenaar van een Spaanse woning?