Rene Jansen
regular customer

Heel blij in zee te zijn gegaan met Property Consultancy Group Spain. Het concept was mij in eerste instantie een beetje ongeloofwaardig. De belofte wordt echter waargemaakt, waardoor je de investering in deze experts gewoon terugkrijgt! Nu gaan genieten van onze Spaanse woning in Alicante! Bedankt team!

Alex Windberger
our regular customer

Wij zijn pas in contact gekomen met dit bedrijf toen wij een woning hadden gevonden. We hadden geen makelaar of huizenjacht meer nodig. De investering in deze experts trok echter wel mijn aandacht, omdat je er automatisch korting door kreeg op mijn aankoopsom. Naast de standaard korting heeft PCS ook nog eens onderhandeld tot een lagere prijs, waardoor we nog goedkoper uit waren! Top!
read more

Jan-Peter van der Ende
our regular client

Eerst heb ik zelf in Spanje geprobeerd zaken te doen. Het blijkt dan toch lastig te zijn, om te communiceren tussen verschillende partijen. Daarbij vond ik het lastig om een woning te vinden die aansluit op mijn wensen + geen gebreken vertoonde. Toen kwam ik via een kennis bij Property Consultancy Spain terecht en gaf antwoord op al mijn problemen. Één team waar ik het hele proces prettig heb ervaren. Zeker een aanrader voor mensen die zorgeloos een woning willen aankopen!!

Gerard Woensel
our regular customer

Onze eerste kennismaking was meteen erg prettig. Je merkt dat er ervaring is in de Spaanse makelaardij, dat gaf ons veel vertrouwen. Verder namen ze ons aan de hand mee. We moesten nergens voor zorgen! Perfecte begeleiding!! Bedankt team Property Consultancy Spain!

Richard Remmington

They supported with all the steps of the process. Fast in giving answers to our different questions. Well done!!
read more

Deel je succesverhaal

Heb jij Property Consultancy Group ingeschakeld voor jouw aankoop? Laat dan jouw succesverhaal hier achter. Dit helpt nieuwe klanten weer de weg naar ons te vinden.

Verstuur succesverhaal